onsdag 13 februari 2008

Onsdagen den 14 februari

Hade en intressant diskussion med min 4 åriga dotter imorse om stringtrosor. Svårt att återge kommentarerna men hon kom i alla fall fram till att man inte kan gå ut i sådana för då skulle folk skratta åt en. och sen - Jaha ska man ha byxor över.
Det kommer många roliga kommentarer nu, när vi gick till dagis så diskuterade vi fröknarna. Hon berättade att igår så hade hon blivit ledsen för någon hade knuffat henne och då hade den ena fröken kommit fram och pratat med henne,
- men mamma jag förstår ju ingenting av vad hon säger, så hon menar att varför lägger hon ner möda på detta.
Hon har också en skrattfröken säger hon, som skrattar jämt och det stämmer ganska bra.
Så fort de kommer på morgonen så får de någonting att pyssla med, idag fick de en skrivbok där de tränar siffror. Före chinese newyear så fick de en karta över asien där de skulle måla havet blått och land grönt.
Igår gjorde de valentine kort, vilka är väldigt avancerade och jättefina.

Hampus har med sig frukt till skolan varje dag och han frågar om ofta om han inte får ta med sig någon kaka eller något. Han säger att Emma på prolympia skulle få spader om hon såg vad alla barnen har med sig till mellis, det är chips och kakor m.m.
Imorgon ska de fira valentine day i skolan så då blir det lite fest, nu har jag precis bakat muffins som vi ska bjuda på.
Den här veckan har de haft spirit week iskolan , vaje dag ska man klä ut sig. Idag var det crazy hair day, men mina barn ligger lite lågt. Emma kanske går som super hero, imorgon vem vet?
Var på ett möte med Hampus ELL (extra lektioner i engelska) lärare idag och kollade upp lite hur han sköter sig. Allt var okej, han har mycket jobb framför sig.

( Kul att höra att familjen med lillprinsen mår bra)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Marie över 500 träffar, Kanske Hampus och Emma ska ta magdans som tillval om de skall äta så mycket mellanmål.

Jennie sa...

Hej hopp igen...
Känns nästan lite som att kliva in i ert vardagsrum när man läser er blogg...
Känns som att det komer att bli samma rutin på det som att läsa GD :o)
Varm & Trevlig läsning iaf!

(& hej Benita vägen mellan oss passerar visst Malaysia *ha-ha* annars finns alltid kaffe & thé här, se det som en inbjudan;-)

Beträffande "stringisar", så när vår Tilda var sisådär 3-4 år sade hon till Pappa Magnus: Men Pappa nu får du köpa nya trosor till Mamma, för hennes har spruckit därbak!!! *asg*

Hoppas allt är bra m dig Marie & fina familjen!

Kram Jennie