lördag 16 februari 2008

Fredagen den 15 februari

Idag tog vi fredagsledigt, Amanda och jag. Vi har inte gjort något speciellt. Vi tog en promenad och postade ett vykort som Amanda skrivit., och åt lunch på Marmelad med Teresa och Elsa. Där fanns det en liten lekhörna vilket är helt perfekt så att de utarbetade mammorna får vila ordentligt.
Eftermiddagen tillbringade vi med helt gäng vid poolen. Det kändes att det var fredag för det var fullt med folk vilket det inte brukar vara. De amerikanska mammorna satt och drack gin och tonic, det brukar de tydligen göra varje fredag vid poolen. Vi svenska mammor vi åt bullar och drack äppelsaft. Hasse var hemma tidigt idag redan kl 5, det behövde han.
Efter middagen ringde en granne och frågade om jag inte kunde titta till hennes son som slagit näsan. Han hade ett jack under näsan som vi limmade ihop. Tuff kille.
Hasse har beställt hemresa nu till sommaren, 5 juni kommer vi hem och blir hemma i 2 månader. Hasse kommer till midsommar.Skypade med mamma och pappa på kvällen, efter ett tag så ringde de upp igen då satt Laila och lilla Svea där. Jättekul!
Det gick bra för Hampus på hockeyn. Han tränade en timme och sen hade de match som de vann. Han gjorde fyra mål. De var inte hemma förrän klockan var över 12.

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis Hampus till segern och fyra mål. Är målen lika stora i KL som hemma. Nu håller vi tummarna för Emma på måndag. Ni kunde väl bjuda amerikanskorna på bulla så kanske det blivit bulla gin och äppelsaft.